Visie

CONCEPT INTERIEUR.BE

Privé

Goed wonen, leven en genieten. Een overeenkomst die wij delen met onze oprdachtgevers. Waarden waar we over filosoferen en hoog in het vaandel hebben staan.

Winkel

Mooie zaken ontwerpen en realiseren, daar ligt ons hart. De juiste winkelinrichting doet beleven en verkopen. Het is zoveel meer dan zomaar verbouwen en inrichten.

Kantoor

Een stimulerende werkomgeving plannen, creëren en uitvoeren gaat alleen in goede samenspraak. Wij voeden u met onze ideeën en sparren met gedachten.

Horeca

Een horecaomgeving met grote zorg samengesteld. Geselecteerd op kwaliteit, vorm en prijs. We realiseren de mooiste interieurs met uitstekende toeleveranciers.

Persoonlijke interieurs creëren

Zonder omwegen inspelen op uw inrichtingswensen.

Een gepersonaliseerd ontwerp :

 

Als interieurarchitect beschik ik over de opleiding en jarenlange ervaring om een woning, een kantoor, een publieke of commerciële ruimte, optimaal vorm te geven, rekening houdend met vooropgestelde funtionele, esthetische en persoonlijke belevingsaspecten en behoeften.

 

Eigentijds of tijdloos - stedelijk of landelijk, uw vragen, wensen en hoge eisen die u aan een conceptontwerp stelt, zie ik niet als een beperking maar als een uitdaging. Het streven is steeds om met een verassend conceptontwerp te komen en deze de persoonlijkheid en eigenheid te geven die u zoekt.

Zelf aan de slag ?

 

U wenst een gepersonaliseerd ontwerp en de begeleidende coördinatie voor de inrichting of verbouwing met uw eigen mensen of aannemers die de uitvoering verzorgen ? Ook dan kunt u uiteraard steeds terecht bij ons.

Reacties klanten

Ook wanneer je zelf ideeën hebt over de inrichting van je zaak, weet Christoph je te verrassen met een ontwerp en advies. Net even dat ‘out-of-the-box-denken’ maakt het zo uniek. Heel leuk om zoveel creativiteit, enthousiasme en professionaliteit gecombineerd te zien. Christoph begrijpt als geen ander het begrip ‘De klant is koning’.

 

#A.Smidts

 

Bedankt voor het goede advies en de uitwerking van de ideeën. Door het meedenken en inleven heeft ons gevoel nu echt vorm gekregen. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de kleuren, het lichtplan en de indeling van ons interieur. Wij bevelen u van harte aan bij mensen die zich aan het oriënteren zijn bij de (ver)bouw van hun woning.

Pieter & Tine

U wenst meer informatie ?

Bel 0476 86 36 23

CONCEPT INTERIEUR.BE / christoph de sutter

info@conceptinterieur.be

m 0476 86 36 23